Om oss

Erfarna experter på larm och säkerhet

Vi är ett företag som startades i Stockholm. Grundarna har lång erfarenhet av säkerhetsbranschen. Vi installerar och utför service på säkerhetsanläggningar av alla slag. Inbrottslarm, passagesystem, utrymningslarm, kamerasystem – vi kan hjälpa såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar med stora och små säkerhetssystem.

Vi är ett litet och personligt företag med en bred kompetens. Vi värderar alltid kundens behov och önskemål och är med hela vägen mot ett färdigt resultat. Vi kan ge dig som kund idéer och lösningar som lägger grund för ett långsiktigt samarbete. Vårt långsiktiga sätt att arbeta har gjort att vi har gott om återkommande kunder som vi kan hjälpa med utbyggnad och service.

Tryggt och kostnadseffektivt

Vår drivkraft är övertygelsen om att en trygg lokal inte ska behöva kosta mer än nödvändigt.

Förutom bra och pålitliga produkter har vi även ett riktigt engagerat team på vårt kontor. Våra larmrådgivare kan hjälpa dig att hitta rätt larm eller säkerhetssystem till just din bostad, ditt kontor eller din bostadsrättsförening. Skulle du sedan behöva hjälp med tekniska frågor, under eller efter installation, finns vår kompetenta kundsupport till din hjälp.

Vi lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska ha djupgående kunskaper i våra olika säkerhetssystem, så att våra kunder kan vara säkra på att alltid få den hjälp och det stöd de behöver.

Ett kontinuerligt och målmedvetet arbete

Vi arbetar kontinuerligt och målmedvetet med förbättringar av verksamheten avseende arbetsmiljö, kvalitet och miljöfaktorer. Vi vill vara en bra arbetsplats, där våra anställda trivs och är bra ambassadörer för företaget gentemot alla våra kunder. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder och vice versa!

passersystem stockholm

Allt inom passersystem, larm och CCTV