Passersystem för gym och kontor i Stockholm

Smidigt - Lättskött - Säkert

Passersystem för gym och kontor i Stockholm

Smidigt - Lättskött - Säkert

Moderna system för gym och kontor

Vi hjälper dig att installera ett passersystem på ditt gym i Stockholm. Vi kan se till att ni hittar ett passagesystem som passar din gymverksamhet perfekt – och att installationen blir smidigt utförd.

Är du i behov av ett bättre passersystem? Hör av dig till oss redan idag så ska vi se hur vi kan hjälpa dig!


Passagesystem för kontor

Passersystem för kontor är en viktig säkerhetsåtgärd för att skydda ditt företag och dess tillgångar. Genom att använda åtkomstkontroll kan du se till att endast behörig personal får tillgång till vissa områden på kontoret. Passersystem kan användas för att begränsa det fysiska tillträdet till ett kontor genom att kräva autentisering som nyckelkort, skannrar eller PIN-koder.

Trygg övervakning

Om ditt företag låter oss installera ett passersystem så kan du övervaka vem som kommer in i lokalerna och när de gör det. Dessutom kan ett system för åtkomstkontroll ge ytterligare säkerhetsåtgärder, exempelvis larm vid obehöriga inträdesförsök. Med hjälp av ett modernt passersystem kan företag hålla sina kontor säkra samtidigt som de anställda får bekväm tillgång till nödvändiga områden.

Kostnadsbesparingar för ditt företag

Ett passersystem ger företag ytterligare fördelar som kostnadsbesparingar på grund av mindre manuellt arbete som behövs för nyckelhantering, förbättrad tidshantering eftersom anställda inte längre behöver vänta vid låsta dörrar och ökad säkerhet eftersom obehöriga inträdesförsök kan hindras.

Ett konstant flöde som behöver kontrolleras

På ett gym är det av naturliga skäl ett konstant flöde av folk som går in och ut varje dag. Därför är det av allra största vikt att se till att passerkort, säkerhetslösningar och dörrar fungerar som det är tänkt. Vi är en flexibel leverantör som sätter oss in i kundens behov och skräddarsyr lösningar som kommer att passa just ditt gym.

Passersystem gym Stockholm – några fördelar

  • Passerbricka eller låstagg istället för nycklar. Enkelt att spärra när de tappas bort och inget kostsamt låsbyte kommer att behövas.

  • Integration – du kan få passersystem, porttelefon, kodlås och annat samlat i samma system.

  • Styrs via internet. Använd valfri webbläsare, hur smidigt som helst. 

  • Klarar stora och små lokaler. Oavsett om det handlar om ett litet gym i bostadsrättsföreningen eller en stor kommersiell träningslokal så fungerar ett modernt passersystem. Går att bygga ut vartefter också i fall behov skulle uppstå. 

Bra att veta om passersystem för gym

Här är några saker som är bra att veta innan det är dags att installera ett passersystem på ett gym:

Hur vet du som gymägare vilka som passerat in genom dörrarna för att svettas vid crosstrainern eller bygga muskler med hantlarna?

I ett modernt passersystem för gym registreras vilka som har besökt gymmet, genom medlemskort/passerkort. All denna information sparas i systemet och ger dig möjlighet att veta vilka som kommer till ditt gym. Ett tryggt sätt att veta att dina lokaler inte utnyttjas av obehöriga! VI levererar givetvis allt du behöver till gymmets passersystem, oavsett om du vill använda brickor, taggar eller traditionella medlemskort.

passersystem gym stockholm

Tips för säkerhet på gymmet

Men hur går man tillväga som gymägare om man inte vill ha obehöriga i lokalerna? Vissa lokaler har flera dörrar efter varandra, något som kan bidra till en säker och avancerad lösning. Man kan då skapa en sluss, där bara en person i taget kan passera och bara en dörr kan vara öppen i taget. Den första dörren måste alltså stängas innan personen kan passera genom nästa. I kombination med ett modernt passersystem är detta en mycket säker lösning på säkerheten i ett gym i Stockholm.

Det kan också vara fördelaktigt med integrerade lösningar för säkerhetssystem, något som vi har stor erfarenhet av. Koppla exempelvis ihop nattlås med belysning. Det går även bra att integrera inbrottslarm med ett säkerhetssystem.

Vill du veta mer om passersystem för gym? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Flexibla och säkra passersystem för kontor och gym