Smidiga passersystem för gym i Stockholm

Moderna passersystem

Vi hjälper dig att installera ett passersystem på ditt gym i Stockholm. Vi kan se till att ni hittar ett system som passar din gymverksamhet perfekt – och att installationen blir smidigt utförd.

Är du gymägare i behov av ett bättre passersystem? Hör av dig till oss redan idag så ska vi se hur vi kan hjälpa dig!


Ett konstant flöde som behöver kontrolleras

På ett gym är det av naturliga skäl ett konstant flöde av folk som går in och ut varje dag. Därför är det av allra största vikt att se till att passerkort, säkerhetslösningar och dörrar fungerar som det är tänkt. Vi är en flexibel leverantör som sätter oss in i kundens behov och skräddarsyr lösningar som kommer att passa just ditt gym.

Passersystem gym Stockholm – några fördelar

  • Passerbricka eller låstagg istället för nycklar. Enkelt att spärra när de tappas bort och inget kostsamt låsbyte kommer att behövas.

  • Integration – du kan få passersystem, porttelefon, kodlås och annat samlat i samma system.

  • Styrs via internet. Använd valfri webbläsare, hur smidigt som helst. 

  • Klarar stora och små lokaler. Oavsett om det handlar om ett litet gym i bostadsrättsföreningen eller en stor kommersiell träningslokal så fungerar ett modernt passersystem. Går att bygga ut vartefter också i fall behov skulle uppstå. 

Bra att veta om passersystem för gym

Här är några saker som är bra att veta innan det är dags att installera ett passersystem på ett gym:

Hur vet du som gymägare vilka som passerat in genom dörrarna för att svettas vid crosstrainern eller bygga muskler med hantlarna?

I ett modernt passersystem för gym registreras vilka som har besökt gymmet, genom medlemskort/passerkort. All denna information sparas i systemet och ger dig möjlighet att veta vilka som kommer till ditt gym. Ett tryggt sätt att veta att dina lokaler inte utnyttjas av obehöriga! VI levererar givetvis allt du behöver till gymmets passersystem, oavsett om du vill använda brickor, taggar eller traditionella medlemskort.

passersystem gym stockholm

Tips för säkerhet på gymmet

Men hur går man tillväga som gymägare om man inte vill ha obehöriga i lokalerna? Vissa lokaler har flera dörrar efter varandra, något som kan bidra till en säker och avancerad lösning. Man kan då skapa en sluss, där bara en person i taget kan passera och bara en dörr kan vara öppen i taget. Den första dörren måste alltså stängas innan personen kan passera genom nästa. I kombination med ett modernt passersystem är detta en mycket säker lösning på säkerheten i ett gym i Stockholm.

Det kan också vara fördelaktigt med integrerade lösningar för säkerhetssystem, något som vi har stor erfarenhet av. Koppla exempelvis ihop nattlås med belysning. Det går även bra att integrera inbrottslarm med ett säkerhetssystem.

Vill du veta mer om passersystem för gym? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Flexibla passersystem för gym