Passersystem för BRF i Stockholm

Smarta system för din bostadsrättsförening

Passersystem för BRF i Stockholm

Smarta system för din bostadsrättsförening

Passersystem ger trygghet i din bostadsrättsförening

Vi kan hjälpa din bostadsrättsförening i Stockholm att byta ut dina gamla lås mot ett smidigt och säkert passersystem.

Kontakta oss redan idag för offert eller mer information.


Lång erfarenhet av att arbeta med BRF:er

Vi har stor erfarenhet av hur det fungerar i en bostadsrättsförening. I flerbostadshus måste barn kunna ta sig in och ut i entré med allt det kan betyda med borttappade nycklar och utelåsningar. Obehöriga besökare som lyckas ta sig in och skapar otrygghet. Bråk och irriterande lappar i tvättstugan när tider som har bokats inte respekteras. Information som inte når ut till alla boende. Skadegörelse och nycklar som är på vift och riskerar att hamna i orätta händer.


passersystem BRF i Stockholm

Passagesystem – säkra och smidiga säkerhetslösningar

Allt fler bostadsrättsföreningar och fastighetsägare installerar därför moderna låssystem i sina fastigheter för att öka de boendes trygghet. Våra lösningar när det handlar om passersystem BRF i Stockholm är både säkra och smidiga. Starta enkelt med en kortläsare i entrén och bygg sedan ut passersystemet för fastighetens andra lokaler och funktioner. Vi kan ordna en effektiv och trygghetsskapande lösning för hela fastigheten!

En bostadsrättsförening med passersystem skapar inte bara en tryggare miljö för boende och besökare, det sparar pengar också.


passersystem Axema

Du slipper ersätta borttappade nycklar

Förutom att ett passersystem gör att din bostadsrättsförening slipper den ofta dyra och omständliga hanteringen av fysiska nycklar så ger det också möjlighet till en enklare tillgänglighetsanpassning. Det kan exempelvis handla om lättillgängliga dörröppnarknappar för personer med rörelsehinder.

Entrédörren, vinden, cykelförråd och källare får bara behöriga personer tillträde, vilket motverkar inbrott och skadegörelse. En borttappad låstagg kan enkelt spärras och ersättas utan att något lås behöver bytas ut. Detta sparar varje år en ansenlig summa pengar, inte minst gäller detta större bostadsrättsföreningar. En annan fördel är att barn kan få speciella låstaggar som bara fungerar vid vissa tider på dygnet. En stor trygghet för stressade och oroliga föräldrar.

Många fördelar med passersystem för BRF

Sex punkter som förklarar fördelarna med ett passersystem för din bostadsrättsförening:

  • Enkel nyckelhantering. Elektroniska nyckelbrickor innebär att hantering med enkel och smidig för förvaltaren.

  • Anpassad behörighet. Med våra system kan behörighet och tillträde på ett flexibelt sätt bestämmas för olika grupper.

  • Online. Systemet hanteras via internet, vilket gör att förvaltaren kan ha konstant tillgång till inställningar och kontroller.

  • Snabb uppstart. Våra passersystem för BRF är enkla att integrerar och komma igång med. Vi kan dessutom erbjuda support och hjälp att komma igång med systemet.

  • Passar alla storlekar. Våra passersystem passar både för stora och mindre bostadsrättsföreningar.

  • Smidigt. Våra system är smidiga och inkluderar om du önskar funktioner som bokning av tvättstuga, gym eller spa, porttelefoni och annat.

Intresserad av ett modernt och smidigt passersystem till din bostadsrättsförening i Stockholm? Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig.

Moderna passersystem för bostadsrättsföreningen