Larm – Effektiva företagslarm i Stockholm

Skapa trygghet med ett företagslarm

Vill du skydda ditt företag mot oönskade inkräktare? Ett företagslarm som är anslutet till en larmstation som tar rätt beslut är en stor trygghet.

Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi hjälpa dig att installera ett larm som ger ökad säkerhet. Välkommen att kontakta oss för offertförslag eller mer information om våra system för företagslarm i Stockholm.

Telefon: 08-556 19 000

E-post: [email protected]


Flexibla larm för alla företag

Effektiv Säkerhet erbjuder larmsystem för alla typer av företag i Stockholm med omnejd. Idag ser de flesta företag det som en självklarhet att ta installera ett larm för att skydda sig mot inbrott och oönskade inkräktare. Men ett modernt företagslarm är så mycket mer än bara ett verktyg för att motverka stöld och skadegörelse.

Vid sidan av inbrottslarm och kamerabevakning kan vi även installera brandlarm och överfallslarm. Ett larm fungerar även som en trygghet för personalen och är ett smidigt sätt att kontrollera att allt är som det ska. Med hjälp av våra internetbaserade larmsystem kan du larma av och på och ha full kontroll på ditt larm var du än befinner dig.

Uppkopplade mot larmcentral

Våra företagslarm är uppkopplade till larmcentral och kan även kombineras med CCTV (kameraövervakning). Vilken lösning för företagslarm som passar bäst för just ditt företag varierar beroende på flera olika faktorer. Hur ser dina behov av ett larm ut, hur ser dina lokaler ut, vilken verksamhet bedrivs och om du vill ha bevakning inomhus, utomhus eller både och.

larm Stockholm

Det finns många varianter av larm. De kan utlösas av rörelsedetektorer, fotodetektorer eller rörelsedetektorer placerade i en kamera. Det finns även företagslarm som utlöses av magnetkontakter när exempelvis en dörr eller ett fönster bryts upp.

Arbetar med ledande varumärken

Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av larm och installerar och underhåller bland annat dessa etablerade system:

  • TELETEC - DSC POWERSERIES
  • PARADOX
  • KSENIA
  • VANDERBILT SPC

Larm företag Stockholm – att tänka på

Viktigast att tänka på inför installation av ett företagslarm är att först skapa sig en klar bild av vad ditt företag behöver. Låt oss komma ut till dina lokaler så kan vi tillsammans reda ut vilka säkerhetsbehov som finns.

När det handlar om larmsystem gäller det att tänka ”lager på lager”. Kanske behövs ett mekaniskt skydd redan utomhus, exempelvis ett stängsel. Kameror och strålkastare som reagerar vid rörelser fungerar också avskräckande, det är alltid bra om larmet varnar redan innan en inkräktare tagit sig i lokalerna. Kameror riktade mot byggnaden, magnetkontakter i fönster och dörrar, rörelse- och vibrationsdetektorer är bra installationer för att uppnå denna grad av säkerhet.

Viktigt att skydda värdet extra mycket

Nästa lager är inomhus. Även här kan rörelsedetektorer och kameror passa bra. Har du ett värdeskåp med särskilt värdefulla saker kan man självklart även placera ut rörelse- och kameradetektorer i anslutning till detta.

När vi har installerat larmet får du all relevant information och dokumentation om ditt nya larmsystem.

Är du i behov av ett företagslarm? Kontakta oss för offertförslag så återkommer vi snarast. Vi brinner för ditt företags säkerhet!

passersystem stockholm

Moderna larm som ger större säkerhet på ditt företag